Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de website www.westlandorthopedie.nl. Door deze website te bezoeken en/of de op deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u akkoord te gaan met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

 

De informatie op de website is met de grootst mogelijke zorg tot stand gekomen, onverlet dat op de website vermelde informatie berust op een momentopname, derhalve is informatie op onze website informatief, alsmede indicatief van aard. Voorts zijn typ- en spelfouten onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de vrijblijvendheid van de algehele inhoud. Westland Orthopedie garandeert niet dat de website feilloos zal functioneren of vrij zal zijn van virussen. Westland Orthopedie wijst aansprakelijkheid aangaande de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

 

Wanneer Westland Orthopedie links naar websites van derden weergeeft, betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten door Westland Orthopedie wordt aangeraden. Westland Orthopedie accepteert geen aansprakelijkheid en/of verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen. Het gebruik van dergelijke links is geheel op eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door Westland Orthopedie niet verder geverifieerd op juistheid, actualiteit of volledigheid.